ОДЗ "Ран Босилек" - Габрово

Децата от ОДЗ „Ран Босилек“ с послание за безопасно движение по пътищата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

ОДЗ "Ран Босилек" - ГабровоГабровската детска градина „Ран Босилек“ организира седмица на безопасното движение по пътищата.  От 10 до 14 ноември се проведоха редица мероприятия с деца, родители и представители на „Пътна полиция” Габрово във връзка със Световния ден за възпоменание на жертвите от пътно-транспортни произшествия – 16 ноември.

Изложба на тема: “Не си сам на пътя”, с участие на деца и родители, отрази критични ситуации и норми на поведение, които трябва да се спазват. Беше проведена беседа с представители на „Пътен контрол” и открита педагогическа ситуация, в която децата от подготвителните групи демонстрираха усвоените правила за безопасно движение и поведение на пътя, разпространиха се листовки и брошури с превантивна насоченост.

„По този начин деца, учители и родители заявяваме непримиримост спрямо ежедневните нарушения на правилата за движение. Нека в този ден отново си припомним, че всички ние – участници в движението, институции и организации, сме длъжни да бъдем наистина отговорни  и да работим за постигане на реална култура в движението! С повече толерантност и внимание голяма част от пътните произшествия могат да бъдат предотвратени“  – е посланието на организаторите от ОДЗ „Ран Босилек”.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.