16 младежи разработваха проекти в обучение на МИКЦ ИМКА Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Разработване  на младежки проект – част 1, ИМКА Габрово16 младежи на възраст 14 – 23 години взеха участие в обучението „Разработване  на младежки проект – част 1“, проведено от МИКЦ ИМКА Габрово. На 6 и 7 март младежите се учиха как да формулират, планират и разписват проектните си идеи. Пресметнаха рисковете и възможните спънки . Работиха в екип. Всички бяха много активни.

Резултатът от обучението са три разработени идейни проекта, които младежите ще доразвият до пълното им финализиране на 27 и 28 март, когато ще се проведе втората част от обучението. Участниците в обучението ще бъдат подпомогнати да кандидатстват с проектите си пред няколко финансиращи организации.

Обучението се осъществи по проект „Разширяване на младежките услуги и надграждане на капацитета на МИКЦ Габрово“ с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.