Технически университет – Габрово официално откри академичната година

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Технически университет – Габрово откри официално началото на академичната година с тържествена церемония.

Ректорът проф. д-р Илия Железаров поздрави студентите и напомни за добрите образователни традиции на университета, за новите инициативи, за модерните лаборатории в технологичния парк, за възможностите, които стоят пред всички студенти, за облика на град Габрово, в който традициите в образованието, иновациите и предприемаческия дух вървят ръка за ръка. Проф. Железаров пожела на всички студенти и преподаватели една ползотворна, успешна и запомняща се академична година.

Сред гостите на събитието бяха заместник-кметът на Община Габрово Невена Минева, заместник-областният управител на област Габрово Стиляна Събева – Тинчева, членовете на университетското настоятелство инж. Николинка Хинкова, инж. Десислава Колева и инж. Калоян Иванов, ректорът на Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“, споделят от ТУ Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.