Национален музей на образованието на 45 години © НМО Габрово

Музеят на образованието с конкурс за ученици от българските училища зад граница

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Конкурс за ученици от българските училища зад граница на тема „Съкровено за България” обявиха от Национален музей на образованието – Габрово и Регионално управление на образованието – Габрово.

Категориите са две – стихотворение и разказ. Жури ще определи I-во, II-ро и III-то място за творбите от всяка категория. Победителите ще получат награда от Национален музей на образованието.

Как да кандидатствате?

Краен срок за участие: 30 юни 2022 г. Творбите се изпращат на e-mail: nmopr@abv.bg

Всяка творба трябва да бъде придружена с данни на участника (трите имена, училище, клас, години, телефон, e-mail и адрес в България).

За допълнителна информация: nmopr@abv.bg, тел: 066 806 461


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.