На 30 и 31 май в училищата в Габрово дежурят учители в помощ на родители на първокласници

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

На 30 май и 31 май 2020 г., от 09:00 до 17: 00 часа, във всяко училище в Габрово е осигурено дежурство за съдействие на родителите на първокласници при регистрация в системата за прием в първи клас.

Припомняме, че централизираната система за прием в първи клас в училищата в Габрово ще бъде отворена за регистрация до 23:59 часа на 31 май 2020 г.

В същия период в Община Габрово, от 09:00 до 17:00 часа на 30 и 31 май 2020 година, ще бъде осигурен дежурен служител на дирекция „Образование и социални дейности“  – Габриела Умникова – стая №6, тел.: 066 818 319.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.