Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на България

НАГ поведе в конкурса за „Емблематична сграда на България“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на БългарияНационалната Априловска гимназия изпревари по гласуване Доходното здание в Русе и вече е на първо място в конкурса „Емблематични сгради на България 2014“, научи Габрово Daily. В последните седмици габровци се обединиха и от пето място единствената габровска сграда в националния конкурс поведе късно снощи и към момента има 1773 гласа срещу 1658 гласа за русенския театрален комплекс.

До 30 ноември 2014 г. всеки габровец може да подкрепи Националната Априловска гимназия, като гласува на следния линк. Габрово Daily напомня, че дори да сте гласували вече за НАГ, може да продължите да давате своя глас всеки ден по веднъж до 30 ноември.

Вотът за Доходното здание в Русе е изключително силен през последните дни и предполагаемо първото място ще се определи след оспорвано съревнование между русенци и габровци.

Научете повече за историята и настоящето на Националната Априловска гимназия от Онлайн енциклопедия Габрово тук.

Facebook страницата „Габрово – живият град“ създаде специално събитие за участието на НАГ в конкурса „Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на България„, към което може да се присъедините и да поканите своите приятели габровци.

Габрово Daily призовава всички габровци, където и да се намират по света, да подкрепят първото новобългарско училище, което в началото на 2015 г. ще отбележи тържествено 180-тата си годишнина.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.