Национална Априловска гимназия - Габрово

НАГ води убедително в конкурса „Емблематична сграда на България“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Национална Априловска гимназия - ГабровоНационалната Априловска гимназия се затвърди убедително на първо място в конкурса „Емблематични сгради на България 2014″ през последните дни, научи Габрово Daily. Към момента (17 ноември, 12:30 ч.) НАГ има 2062 гласа, а Доходното здание в Русе с 287 гласа по-малко. На трето място е Хан „Хаджи Николи“ във Велико Търново.

Габрово Daily призовава всички габровци, където и да се намират по света, да продължат да гласуват на следния линк, за да имаме още по-убедителна преднина на единствената габровска сграда, включена в конкурса. Гласуването продължава до 30 ноември. Габрово Daily напомня, че дори да сте гласували вече за НАГ, може да продължите да давате своя глас всеки ден по веднъж.

Научете повече за историята и настоящето на Националната Априловска гимназия от Онлайн енциклопедия Габрово тук.

Facebook страницата „Габрово – живият град“ създаде специално събитие за участието на НАГ в конкурса „Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на България„, към което може да се присъедините и да поканите своите приятели габровци.

Първото новобългарско училище у нас, създадено именно в Габрово, в началото на 2015 г. ще отбележи тържествено 180-тата си годишнина.

Националната Априловска гимназия и Националният музей на образованието, който се намира в едно от крилата на историческата сграда, бяха включени в клипа „Щастливо Габрово“, който вече е достъпен онлайн.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.