И тази година – летни занимания за най-малките ученици в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас ще се проведат в Габрово от 1 юни за учениците от I – III клас и от 16 юни за учениците от IV клас. Заниманията ще продължат през месец юли, съобщават от Община Габрово. Всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. За учениците ще се грижат учителите от съответното учебно заведение. Заниманията ще се провеждат от 8:00 до 17:00 часа, като присъствието може да бъде за по-кратък период, определен от родителя.

Всички училища ще се включат в инициативата, някои от тях – с различна ангажираност във времето, за което можете да получите информация в самото училище. Организитори на летните занимания са Община Габрово и учебните заведения в града.

Какво ще включват летните занимания?

Спортните клубове са поканени да участват в заниманията, като ще организират спортни и тренировъчни дейности за децата. И това лято ще се проведат излети сред природата, посещения на музеи, библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси.

Как да запишете детето си?

Записването ще става онлайн в електронната страница на Община Габрово или на място в училищата. Необходимите документи може да попълните тук или да ги получите в училищата.

За повече информация може да се обадите на: Габриела Умникова до 31 май 2022 г.: тел. 066/818 319; 0878 682 479 или П. Стефанова, тел. 066/818 343, както и на място в Община Габрово, дирекция „Образование и социални дейности“, стая № 6.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.