Започват летни занимания за най-малките ученици в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

През юни започват „Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас от училищата в град Габрово. Заниманията за учениците от I – III клас са от 24 юни, а за учениците от IV клас – от 1 юли. Заниманията ще се провеждат до 30 юли 2021 г., съобщават от Община Габрово.

Всички училища ще се включат в инициативата, като всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи.  Заниманията ще се провеждат от 8:00 до 17:00 часа.

„Летни занимания 2021“ ще включват разнообразни дейности като излети сред природата, посещения на музеи в града и на библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси. Спортните клубове ще организират спортни и тренировъчни дейности за децата.

Как се кандидатства?

Необходимо е родителите/настойниците, които желаят децата им да се включат в организираните занимания да попълнят заявление, в което да посочат периода на участие и декларация на информирано съгласие.

Необходимите документи за записване можете да попълните ТУК ОНЛАЙН или да получите заявление и декларация в училище, които да попълните и подадете на място в самото училище до 21 юни 2021 г. Необходимите документи може да изтеглите и тук, да ги попълните и сканирани да ги изпратите на E-mail: obrazovanie@gabrovo.bg до 21 юни 2021 г.

За повече информация може да се свържете до 21 юни с Габриела Умникова: тел. 066/818 319; 0878 682 479 и Катя Робова: тел. 066/818 381; 0898 438 880 или на място в Община Габрово,  отдел  „Образование,  младежки  дейности и спорт “.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.