Конкурс за пана от отпадъчни материали - 2015

Кой спечели конкурса за пана от отпадъчни материали

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Конкурс за пана от отпадъчни материали - 201551 деца от 4 до 7 клас в 8 габровски училища се включиха в конкурса за пана от отпадъчни материали „Природата – моят дом“ по време на Екобазара в Габрово. Повод за инициативата беше ежегодната кампания по пролетно почистване в Габрово, съобщават от Община Габрово.

Победителите са:

1 награда печелят Преслава Павлинова Проданова и Станимир Йорданов Иванов от ПМГ „Акад. Иван Гьозелев“. Наградата им е микроскоп.

2 награда – Елена Василева и Светослав Станчев от ОУ „Христо Ботев“ . Наградата е екологична лаборатория.

3 награда – Силвия Витанова Витанова и Лора Георгиева Мъглова от ПМГ „Акад. Иван Гьозелев“. Наградата е бинокъл. Има и редица специални поощрения – книги:

„Специална награда за най-интересно пано“ печели Наталия Емилова Симеонова от ОУ „Неофит Рилски“, а Ивона Георгиева Георгиева от същото училище – за най-ефектна техника. Мириан Методиева от СОУ „Отец Паисий“ получава специална награда за най-много използвани отпадъчни материали, а учениците от ОУ „Иван Вазов“ – награда за най-добро отборно представяне. Награда за работа в тандем ще грабнат и Магдалина Страхилова Дамянова и Яница Ивайлова Дончева от НУ „Васил Левски“. Поощрителни награди има и за учениците от СОУ „Райчо Каролев“ и ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .

Илюстрация: Първа награда


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.