КНСБ обучава абитуриенти за първото им работно място

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

КНСБ организира образователна кампания за ученици „Моето първо работно място“, която предвижда обучение на завършващите 12-и клас, съобщават от Регионален съвет на КНСБ – Габрово.

Обучението включва теми, свързани с постъпването на работа, с работното време, почивките и отпуските, с прекратяване на трудовите договори, здравословните и безопасни условия на труд и т.н.

Обучението се провежда от класните ръководители и от преподаватели от КНСБ. Целта на кампанията е да се улесни прехода от училище към пазара на труда на зрелостниците и да се подпомогне кариерното им развитие.

На 22 и 23 ноември 2019 г. в Актовата зала на Професионална техническа гимназия „Д-р Никола Василиади” Регионалният съвет на КНСБ проведе обучение на класните ръководители на завършващите 12 клас.

Кампанията трябва да приключи в края на януари 2020 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.