Информационен ден за обучение в чужбина

Информационен ден за обучение в чужбина предстои в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Информационен ден за обучение в чужбина
Информационен ден за обучение в чужбина

Информационен ден, посветен на възможностите за обучение в чужбина, ще се проведе в Габрово на 13 юни 2017 г., съобщават от Община Габрово. Събитието е насочено към всички бъдещи и настоящи студенти и ще започне в 18.00 часа в хотел „Балкан“ – зала „Габрово“.

Какво ще се случи по време на информационния ден?

По време на него посетителите ще се запознаят с начините за избор на специалност в университет, кои са професиите на бъдещето, какви фондове за финансиране на таксите за университет са отворени за български студенти и ролята на родителя и учителите при кандидатстването в чужбина. Ще бъдат представени и възможности за езикови ваканции в България и чужбина през лятото.

Организатор на образователната борса е консултантската фирма „Интеграл“, която е с 25-годишен опит в сферата на образованието. Представител е на повече от 500 партньорски организации – чуждестранни и български университети, средни училища и езикови центрове. Организатор е на най-голямото изложение в България – „Световно образование”, което се провежда от 2004 г. в редица градове у нас.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.