ИМКА Габрово

„Изкуството да даваш“ е новият конкурс на ИМКА – Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

ИМКА ГабровоИМКА Габрово обявява конкурс на тема „Изкуството да даваш“. Конкурсът е отворен за участници от област Габрово в следните категории:  есе/ разказ – до 3 страници А4; стихотворение; снимка / поредица от снимки – до 3 бр.; клип – до 5 мин. Краен срок за предаване на материалите е 17:00 часа на 28 ноември 2014 г.

В конкурса може да се включи всеки желаещ да сподели своето мнение, идея, спомен, мечта… по темата за доброволчеството и/или благотворителната дейност. При желание и вдъхновение може да се участва в повече категории, но само с по едно произведение.

Своите творби може да изпращате на office@ymca-gabrovo.org или на място на ул. Тимок №2 в сградата на ИМКА Габрово. Повече информация на тел. 066/805419, 0877 123683, както и на фейсбук профила Имка Габрово (Ymca Gabrovo).

Обявяването и награждаването на победителите в категориите ще е част от програмата за честването на “Международния ден на Доброволеца” на 4 декември 2014 г.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.