Детска градина "Дъга" Габрово © Община Габрово

2 училища и 4 детски градини в Габрово с проекти за по-чиста околна среда

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детска градина "Дъга" Габрово © Община Габрово
Детска градина „Дъга“ Габрово © Община Габрово

Две габровски училища и четири детски градини ще получат финансиране за проектите си от кампанията „За чиста околна среда“ през 2018 г., съобщават от Община Габрово.

Финансиране до 5 000 лв. ще получат ОУ „Христо Ботев“ за проекта „Да опазваш природата и здравето на децата – това е родолюбие!“ и ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“ за проекта „Естетизиране на училищната среда“.

Четири проекта на местните детски градини „Ран Босилек“, „Дъга“, „Младост“ и „Първи юни“ ще получат до 5 000 лв., за да реализират своите инициативи.

Проектите са по обявения от Министерството на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда конкурс на тема „Обичам природата – и аз участвам“.

Две детски площадки в Габрово също ще бъдат обновени и модернизирани с 19 975,60 лв. средства от кампанията „За чиста околна среда“. Повече за двата проекта на Община Габрово прочетете тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.