От днес до 10 юни се записват бъдещите първокласници в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 8 до 10 юни ще се проведе записването в първи клас в училищата на община Габрово след първото класиране, съобщават от местната администрация.

На 11 юни ще бъдат обявени свободните места за второ класиране. Системата ще се отвори за регистрации на нови заявления на 12 юни. Във второ класиране могат да участват неучаствали в първо класиране деца и да бъдат редактирани заявления на некласираните на първо класиране.

353 деца са класирани на първо класиране за прием в първи клас в училищата на община Габрово. 13 деца не са класирани, като причината за това е, че при кандидатстването е посочено само едно училище. Обявените места за първокласници са 422.

Резултатите от класирането може да видите в сайта на Община Габрово тук.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.