Детските градини в Габрово "Ран Босилек" и "Мечо Пух" със сертификати „Пазители на знанието” © Община Габрово

ДГ „Ран Босилек” и ДГ „Мечо Пух” в Габрово – „Пазители на знанието“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детските градини в Габрово "Ран Босилек" и "Мечо Пух" със сертификати „Пазители на знанието” © Община Габрово
Детските градини в Габрово „Ран Босилек“ и „Мечо Пух“ със сертификати „Пазители на знанието” © Община Габрово

Детските градини в Габрово „Ран Босилек“ и „Мечо Пух“ бяха отличени със сертификати „Пазители на знанието” като средища на образование и култура. Признанието идва от фондация „Качество в образованието“, съобщават от Община Габрово.

Отличията се присъждат за постиженията на детските градини в областта на образованието и утвърждаване на професията „учител”, както и за подпомагане на децата да усвояват нови знания и компетентности.

Сертификатите бяха връчени на директорите на ДГ „Ран Босилек” и ДГ „Мечо Пух” Снежана Войчева и Силвия Митрофанова по време на националната конференция „Управление на риск в образователна среда“ и проведената след това дискусионна среща „Идентификация на рискови групи“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.