7 октомври – ден, посветен на здравословното хранене и активния начин на живот в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Ден, посветен на здравословното хранене и активния начин на живот. Снимка: Областна администрация Габрово
Ден, посветен на здравословното хранене и активния начин на живот. Снимка: Областна администрация Габрово

Ден, посветен на здравословното хранене и активния начин на живот, ще събере ученици от област Габрово за шеста поредна година. Събитието е 7 октомври 2015 г. от 14:00 часа на площадното пространство пред спортна зала “Орловец” – Габрово, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация Габрово.

Третокласници и четвъртокласници ще мерят сили в различни спортни състезания, защото знаят колко важно е движението за нашето здраве. Едновременно с тях отбори от училищата от Габрово, Севлиево и Дряново ще показват знания в забавни образователни игри, свързани със здравословнто хранене.

Европейски информационен център „Европа директно“ при Габровската търговско-промишлена палата, Регионален инспекторат по образованието, Областна администрация – Габрово и Регионалното сдружение на общините „Централна Стара планина“ обединяват своите усилия в общ призив „Да се храним здравословно! Да спортуваме! Да бъдем активни!“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.