До 21 декември в Габрово ще има дежурна детска градина

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детска градина „Явор“ в Габрово ще бъде дежурна за града за периода от 30 ноември до 21 декември 2020 г., съобщават от Община Габрово. В нея могат да бъдат приемани деца на родители, които са на първа линия в борбата с пандемията.

Можете да кандидатствате, ако работите в болнични и здравни заведения; МВР и др. институции с контролни функции; резидентни и присъствено работещи социални услуги; институции и бизнеси, осигуряващи базисни услуги на населението и няма кой да се грижи за детето ви.

Кандидатстването става с попълване на заявление – декларация ТУК. Документът се изпраща на е-мейл rachevitz@gabrovo.bg (за предпочитане – с подпис и сканиран).

Информация и подробности относно допустимостта на приема в дежурната детска градина можете да получите на телефон 0878 682479 (Габриела Умникова – гл. експерт в ДОСД, Община Габрово). Информация и подробности относно режима на работа и условията в ДГ “Явор” може да научите от Вера Тихова – директор, тел. 0898 4431 51.

След получаване на утвърдителен отговор на заявлението (по електронна поща или в разговор), децата ще бъдат посрещани в детската градина сутрин от 07:00 до 08:30 ч.

Децата се приемат от медицинското лице и директора, носят се попълнени/оформят се на място необходимите документи: декларация за работа в условията на Covid – 19,  декларация за съгласие за обработка на лични данниобща декларация, бланка за лични данни.

Необходимо е всяко дете да носи:

  1. Комплект дрехи за преобличане /бельо и други дрехи/;
  2. Обувки, с които ще бъде в занималнята;
  3. Пижама.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.