В Габрово ще има дежурна детска градина за родители на първа линия в борбата срещу COVID-19

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Детска градина „Явор“ ще бъде дежурна детска градина за Габрово за периода от 22 до 31 март, когато в страната ще са в сила временни противоепидемични мерки. Припомняме, че според заповед на здравния министър в този период се преустановяват посещенията в детски градини.

За прием на децата си в дежурната детска градина могат да кандидатствам само родителите, които са на първа линия в борбата с пандемията (работят в болнични и здравни заведения; МВР и др. институции с контролни функции; резидентни и присъствено, работещи социални услуги; институции и бизнеси, осигуряващи базисни услуги на населението) и са в невъзможност за други решения в семеен кръг.

Нужно е попълването на заявление – декларация. Попълненият електронно документ трябва да се изпрати на obrazovanie@gabrovo.bg. Родителите ще бъдат уведомени на посочени от тях телефон дали детето/децата им ще може да посещава детската градина.

При прием на детето се попълва комплект документи, налични на място в детската градината.

Приемане на деца в дежурната детска градина:

  • Сутрин от 7:00 до 8:30 ч.
  • Децата се приемат от медицинско лице и учител/директор.
  • Родителите попълват необходимите документи.
  • Необходимо е всяко дете да носи: комплект дрехи за преобличане /бельо  и други дрехи/; обувки, с които ще бъде в занималнята; пижама.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.