Габрово пред грипна епидемия

От днес: грипна ваканция в област Габрово за цяла седмица

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Дните от 27 януари 2020 г. до 31 януари 2020 г.  са неучебни на територията на цялата област Габрово поради високата заболеваемост на учениците в областта.

Най–висока е заболеваемостта във възрастовата група 0-4 г., следвана от възрастовата група 5-14 г. и възрастова група 15-29 г. Регистрирана е висока заболеваемост от грип и ОРЗ във всички училища на област Габрово.

Припомняме ви, че от 25 януари 2020 г. до второ нареждане на територията на общините Севлиево, Трявна и Дряново беше обявена грипна епидемия. За община Габрово грипна епидемия не е обявена. Подробности четете в статията на Габрово Daily тук.

Източник на снимката: © БНР


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.