Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на България

Гласуваме за НАГ до 10 декември в конкурса „Емблематична сграда на България“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на БългарияДо 12:00 ч. на 10 декември ще може да се гласува за Националната Априловска гимназия в конкурса „Емблематична сграда на България“, научи Габрово Daily. Първоначално обявеният финал на гласуването беше 30 ноември, но е удължен поради големия интерес.

През миналата седмица НАГ се затвърди убедително на първо място в конкурса, но все още крайното класиране не е предрешено поради силния вот и за Доходното здание в Русе, което е на второ място. Към момента НАГ има 2300 гласа, а русенският претендент – 2060.

Габрово Daily призовава всички габровци, където и да се намират по света, да продължат да гласуват на следния линк, за да имаме още по-убедителна преднина на единствената габровска сграда, включена в конкурса. Габрово Daily напомня, че дори да сте гласували вече за НАГ, може да продължите да давате своя глас всеки ден по веднъж или от различни устройства (компютър, телефон, таблет).

Научете повече за историята и настоящето на Националната Априловска гимназия от Онлайн енциклопедия Габрово тук.

Facebook страницата „Габрово – живият град“ създаде специално събитие за участието на НАГ в конкурса „Подкрепи Национална Априловска гимназия за емблематична сграда на България„, към което може да се присъедините и да поканите своите приятели габровци.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.