Технически университет Габрово организира ваксиниране за студенти и преподаватели

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Мобилен имунизационен пункт ще бъде разположен на 5 ноември във фоайето на Университетската библиотека на Технически университет – Габрово. Университетът предоставя възможност за ваксинация срещу COVID-19 за всички студенти, докторанти, преподаватели и служители.

Ваксинацията ще започне на 5.11. 2021 г. от 9:00 ч. за предварително записалите се и от 11:30 ч. за всички без предварително записване.

Телефон за записване: Десислава Стойчева – 066 827 555. Желаещите да се запишат трябва да го направят най-късно до 15:00 ч. на 4.11.2021 г.

Ще се поставя ваксина по избор. Ваксинираните ще получат сертификат. Мобилният имунизационен пункт е организиран от ТУ-Габрово и РЗИ Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.