Спират присъствените учебни занятия в област Габрово за част от учениците

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Преустановяват се присъствените учебни занятия в училищата и центровете за подкрепа на личностно развитие в област Габрово за ученици от V до XI клас. В това число влизат и учебни практики, стажове, изнесени учебни часове, изпити, дуална система на обучение и др.

Забраната е част от временните противоепидемични мерки, които се въвеждат в област Габрово от 00.00 ч. на 17 март 2021 г. до 00.00 ч. на 3 април 2021 г.

Преустановяват се и присъствените групови занятия на езиковите центрове, образователни, културни центрове и други обучителни центрове и школи, организирани от юридически и физически лица.

Учебният процес в Технически университет – Габрово също трябва да премине онлайн.

Какви са другите противоепидемични мерки, четете в статията на Габрово Daily тук: Въвеждат се временни противоепидемични мерки в област Габрово до април


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.