Ателие „Креативност“ ще се проведе в Основно училище „Неофит Рилски“ – Габрово на 21 декември

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

ОУ "Неофит Рилски" - Габрово
ОУ „Неофит Рилски“ – Габрово

Традиционната вече инициатива Ателие „Креативност“ ще се проведе в Основно училище „Неофит Рилски“ – Габрово на 21 декември от 14 часа. Ателието се организира съвместно с РИО Габрово за начални учители от Област Габрово, които ще споделят опита си и ще представят  свои иновации.

Презентациите, разработени от началните учители в областта, са на тема: „Съвременни техники на преподаване и учене в обучението по Роден край, Околен свят, Човекът и обществото и Човекът и природата“.

По време на ателие „Креативност“ ОУ „Неофит Рилски“ ще представи резултатите от План за училищни иновации, който училището реализира през миналата учебна година с презентация и филм за дейностите по плана.

Ще бъде открита изложба с творби на ученици, която е заключителна част от Плана за училищни иновации. На тази изложба всяко от децата, участвали в обучението, предвидено в плана, има присъствие със свои творби. Ще се отчетат и постигнатите резултати чрез презентация и филм.

През тази учебна година, като продължение на иновационния план, е разработен нов план за училищни иновации на тема „Живей здравословно“. Той включва дейности, свързани със здравословното състояние на учениците, храненето и спорта като важна част от здравословния начин на живот.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Образование

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.