Младежи прожектират „Youth Кино“ в ИМКА

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски младежи канят на третото издание на „Youth Кино“, което ще се проведе на 25 октомври 2019 г. от 18:00 ч. в сградата на ИМКА Габрово.

В разчупена, неформална обстановка зрителите ще могат да видят няколко вдъхновяващи късометражни български филма. Сред тях ще видим и филм от популярния млад влогър Крис Захариев.

Организатори на „Youth Кино“ са „The Youngsters“ – нова младежка група, част от доброволческия екип на ИМКА Габрово, която има за цел да съживи града като организира свежи, нестандартни, младежки събития в една по-разчупена обстановка.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.