Quick Hands Project представя в Габрово „Царете на магията“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Quick Hands Project, известни с фестивала за илюзионно изкуство в Габрово Магична среща „Златна котка“, ще преставят в града новия си проект „Царете на магията“ на 2 септември 2021 г.

От 16:30 до 19:30 ч. в Градинката с мечето най-младите таланти на българското илюзионно изкуство ще демонстрират магичните си умения в стила „магия отблизо“ (close-up magic). Зрителите ще станат не само свидетели на магията, но и ще могат активно да участват в създаването и изпълнението ѝ. От 17:30 до 18:30 ч. ще се проведе работилница за фокуси, на която всеки желаещ е добре дошъл да се научи на базови магически умения.

Вечерта ще приключи с магичен гала-спектакъл „Царете на магията“ с начален час 20:00 ч., който ще се проведе на площад „Възраждане“ с вход свободен. На сцената ще се качат основателите на Quick Hands Project – Дани Белев, Мистър Джим, Маг Жиров, както и Мат Мърдок.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.