Габровски камерен оркестър © Община Габрово

Габровски камерен оркестър чества 50 години с концерт

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габровски камерен оркестър чества 50 години с юбилеен концерт на 4 октомври, петък, от 19:00 часа, в зала „Възраждане“ в Габрово. В концерта ще гостуват цигуларите Минчо и Николай Минчеви.

Програмата включва: Й.С. Бах – Концерт за две цигулки и оркестър в ре минор, В.А. Моцарт  – Симфония 3 и Концертна симфония за цигулка, виола и оркестър, Антонио Салиери – Венецианска симфония, Йозеф Хайдн – увертюра към операта „Необитаемият остров“ и финал на симфония № 39.

Поради големия интерес към концерта ще бъдат пуснати в продажба билети с фиксирани места, а безплатните карти за ученици, студенти и лица над 65 г. няма да важат. Продажбата на билетите започва от днес, 30 септември, в кафе „Конкилев“. В деня на концерта (4 октомври, петък) от 17 до 19 часа билети ще се продават и на касата на зала „Възраждане“. Цената на билета е 5 лева.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.