Начало на коледно-новогодишните празници в Габрово, площад "Възраждане", 10.12.2018 © Община Габрово

3 в 1 по габровски: открихме базар, коледно градче и нова елха (СНИМКИ)

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Откриване на детско коледно градче в Габрово, 10.12.2018 © Община Габрово
Откриване на детско коледно градче в Габрово, 10.12.2018 © Община Габрово

На 10 декември 2018 г. вечерта по габровски открихме коледните празници с три събития – светването на новата коледна елха на площад „Възраждане“ и откриването на коледен базар на площада и коледно градче в Градинката с мечето.

За първи път на площада пред общината е разположен коледен базар в пет дървени къщички-щандове. За втора поредна година коледното градче е в градинката до ДТ „Рачо Стоянов“. За първи път няма да украсим дървото под Дома на културата, а коледната елха е разположена на самия площад „Възраждане“.

Вижте фоторепортаж от събитието:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коледно-новогодишни концерти в Габрово (ПРОГРАМА)

Оркестър „Габрово“ с концерти в зала „Възраждане“ и на площада в Габрово (ПРОГРАМА)

44 изпълнители от Музикална школа „Звезди в аванс“ в коледен концерт на 11 декември

За трета поредна година Габрово ще празнува Нова година на… 30 декември!


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.