Трявна, старата часовникова кула

26 предложения се борят за ново лого на Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

26 са предложенията, постъпили в конкурса на Община Трявна за „Изработване на туристическо лого на град Трявна“, който беше обявен в края на август. Предстои конкурсното жури да определи наградените, съобщават от местната администрация.

Победителят получава 500 лв., класираният на II място участник – 300 лв. и класираният на III място – 200 лв.

Имената на наградените участници ще бъдат публикувани на официалния сайт на Община Трявна до края на следващата седмица.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.