Васил Левски

Габрово ще чества рождението на Левски на 18 юли

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Габрово ще отбележи 184 години от рождението на Васил Левски на 18 юли (неделя). В 10:00 ч., пред възпоменателната морена в градската градина, където се е намирал Девическият манастир, ще се поднесат цветя в знак на признателност към живота и делото на Апостола на българската свобода.

В събитието ще вземе участие Регионалният клон на Национално дружество „Традиция“, който ще организира почетен караул, съобщават от Община Габрово.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Апостола на свободата Васил Левски и Габрово

Васил Левски и връзките му с Габрово (хроника на събитията)

Как историците са открили коя е рождената дата на Васил Левски?

Васил Левски (гипсов паметник): Статия в Онлайн енциклопедия Габрово Gabrovowiki


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.