155 причини да харесаш Габрово ще търсят от „Куик хендс проджект“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Проект "155 причини да харесаш Габрово"Сдружение „Куик хендс проджект” ще търси 155 причини да харесаш Габрово. Инициативата спечели финансиране по Програма „Култура“ на Община Габрово, съобщават от общинската администрация.

Могат ли 155 картини да бъдат най-дългата рисунка върху картина, да са едновременно отделни картини и една рисунка? Като годините – различни, многоцветни, но част от общата картина на един град.

Символното събиране на 155 деца, на 155 младежи, на 155 картини… е артистична провокация, която чрез единството и многообразието на изкуствата ще представи историята на един град.

„Танцуващи картини”, талантливи деца, уличен пърформанс, експрозия от цветове, коприна и четки – част от арсенала за атрактивна реклама на град Габрово в страната и чужбина, една нова възможност за публична изява и иновативно междукултурно общуване.

Общата стойност на проекта е 12892 лева, а съфинансирането от страна на Община Габрово – 9960 лв.

Общо 10 проекта по Програма Култура на Община Габрово са предложени за финансиране


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.