Боженци © МАИР Боженци

Художествени занаяти в Боженци и Интерактивния музей на индустрията този уикенд

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Боженци © МАИР Боженци
Боженци © МАИР Боженци

Ателиета по занаяти ни очакват в МАИР „Боженци“ и Интерактивен музей на индустрията в Габрово този уикенд. Събитията са част от Европейските дни на художествените занаяти.

На 6 април от 10:00 до 17:00 ч. и на 7 април от 10:00 до 15:00 часа в Изложбената зала на Старото школо посетителите на МАИР „Боженци“ ще могат да се включат в ателиета по калиграфия, мозайки и сграфито керамика. Ще се включат студенти и преподаватели от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, които се обучават във Факултет по изобразително изкуство – катедра „Стенопис“ и катедра „Графичен дизайн и визуални комуникации“.

Интерактивен музей на индустрията в Габрово организира на 7 април ателие по бродерия и керамика от 10:00 до 12:00 ч. Ивелина Неновска и Ивелина Иванова ще разкрият тайните на двата занаята.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.