Драматичен театър Габрово с нов спектакъл с вентролога Димитър Иванов – Капитана

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово подготвя премиерата на най-новия си спектакъл „Хомеопатия за душата“. Постановката е дело на Димитър Иванов – Капитана и Емил Йорданов в партньорство с „HashtagSTUDIO“.

В спектакъла участват актьорите от габровската трупа Адриана Димова и Анатолий Ставрев. В главната роля е Димитър Иванов – Капитана като гост-актьор.

Представлението е изградено като „специално“ стендъп комедийно шоу, в което публиката е поканена да се включи. Разговорът ще бъде откровен, забавен, сатиричен за всичко, което ни се случва и познаваме – история, манталитет, детство, човешки взаимоотношения, общуване с младите, бит и настояще.

Събитието ще се състои на 28 ноември 2021 г., неделя, от 19:00 часа на голямата сцена в Драматичен театър Габрово. Припомняме, че „Хомеопатия за душата“ трябваше да открие VIII-то издание на Международния фестивал на монодрамата „Соло акт“ в началото на ноември, но фестивалът беше отложен за догодина.

Димитър Иванов – Капитана е български актьор, стендъп комик, кукловод. Известен е като първия български вентролог. През 2019 г. обикаля цялата страна с първото си вентрологично шоу “Беше ми 100лично”. Популярен образ в неговите спектакли е куклата Бай Тъньо.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.