Изложба на пленер "Арт пристан" в ХГ "Христо Цокев"

ХГ „Христо Цокев“ представя изложба от пленера за деца и юноши „Арт пристан“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Изложба на пленер "Арт пристан" в ХГ "Христо Цокев"Изложба от Международния детско-юношески пленер „АРТ ПРИСТАН“ 2014 ще бъде открита днес, 14 ноември, от 17:30 ч. в Художествена галерия „Христо Цокев“, зала „Проф. Кънчо Цанев“.

Пленерът се проведе в началото на септември тази година и предизвика децата да претворят в картини природата на Русенския край.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.