Самурай Хаяши

Самурай Хаяши ще развърти меч в зала „Възраждане“ на Магична среща „Златна котка“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Самурай Хаяши
Самурай Хаяши. Снимка: Личен архив

Виртуозният майстор на меча Самурай Хаяши пристига от Япония в Габрово за седмата Магична среща „Златна котка“.

Самурай Хаяши е гастролирал в 18 държави по цял свят, изнасяйки шоуто си на 6 различни езика. Популярният му акт с меч Катана носи на космополитния японец милионен зрителски интерес в праймтайма на национални телевизионни предавания във Великобритания, Холандия, Бразилия, Италия, Япония, Испания, Франция, Чехия, Словакия, Турция и Германия. Пресата във Великобритания го обявява за „най-опасния номер, изпълняван на живо по телевизията“, споделят организаторите на „Златна котка“.

Магична среща „Златна котка“, организирана от Община Габрово и Куик Хендс Проджект, ще бъде на 23-25 март 2018 г. в зала „Възраждане“. Самурай Хаяши ще участва в гала спектакъла на 25 март в зала „Възраждане“. Билетите за гала спектакъла са на цени от 10, 15 и 20 лв. и се продават в мрежата на „Евентим“.

Вижте участие на самурай Хаяши в британското тв шоу „Tonight at the London Palladium“:

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ПРОГРАМАТА НА МАГИЧНА СРЕЩА „ЗЛАТНА КОТКА“ ВИЖТЕ ТУК


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.