Кино-литературният фестивал CineLibri идва в Габрово през октомври

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Международен кино-литературен фестивал CineLibri 2019

Международният кино-литературен фестивал CineLibri ще гостува в Габрово през октомври под мотото „Петото измерение“. Фестивалните прожекции в Габрово ще се състоят от 12 до 20 октомври в зала „Възраждане” от 18:00 ч. и 20:00 ч., съобщават от Община Габрово.

По традиция фестивалът показва филмови адаптации на литературни творби, биографични драми за световноизвестни артисти, анимационни филми по книги, нови интерпретации на класически произведения и специално селектирани документални филми.

Очаквайте скоро заглавията на осемнайсетте филма, които са подбрани за фестивалните вечери в Габрово.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.