288 творби на деца участваха във втори международен фестивал на детска градина „Мики Маус“

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

288 творби на деца във втория международен фестивал „Традиции, багри, красота през очите на нашите деца“, организиран от детска градина „Мики Маус“ в Габрово. Откриването на изложбата и награждането се състоя в навечерието на Деня на народните будители. Творбите са на деца не само от България, но и от Гърция, Румъния, Молдова, Франция, Испания и САЩ.

„Радваме се, че и тазгодишният фестивал се проведе на територията на РЕМО „ЕТЪР“, с чието партньорство се гордеем. Необичайната ситуация промени общуването с участниците в конкурса, но сме щастливи, че успяхме да надскочим граници и пространства и отново да сме заедно. Да сме заедно на място, събрало в себе си богатата история на миналото, динамичното настояще и оптимистичното бъдеще в едно и да бъдем заедно макар и с неголяма част от участниците.

Детска градина „Мики Маус“ благодари на гостоприемните домакини от РЕМО „ЕТЪР“, на всички участници и партньори, на всички посланици на България и българщината по света, развиващи любовта на децата и младите хора към непресъхващите извори на българския фолклор.
С пожелания за здраве и нестихваща любов към България ще очакваме на третото издание на Международния фестивал „Традиции, багри, красота през очите на нашите деца“, който ще се проведе през месец юни на 2021 г.“, споделят организаторите от детската градина.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.