Ученици подготвят фестивал „По нещо за всеки“ на 15 май

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

“Мечти и отбори България”
“Мечти и отбори България”

Фестивал „По нещо за всеки“ очаква габровци на 15 май 2016 г. – Международен ден на дома и семейството. Фестивалната програма е създадена от ученици, преминали обучение по лидерство и толерантност в „Мечти и отбори България“. Събитието е от 16:30 ч. пред спортна зала „Орловец“ в Габрово и в програмата му ще има сцена с музикални и танцови изпълнения, както и спортни и творчески дейности.

В музикалния концерт ще участват танцьори от танцова школа „Магия“ и изпълнители от музикална школа „Звезди в аванс“. По време на концерта всички желаещи ще могат да се запишат за участие в спортните игри. Те са забавни и съобразени с възможностите на всеки, лесни за изпълнение и разбиране. За най-добрите ще има награди, а за всички посетители на събитието ще има викторина с въпроси.

След спортните игри и викторината посетителите ще се насладят на невероятен танц от фолклорен ансамбъл „Сивек“. Те ще подготвят габровци за неделното хоро, което ще е същата вечер от 18:00 ч. на площад „Възраждане“.

През цялото време на фестивал „По нещо за всеки“ ще бъде отворен благотворителен базар с творчески ателиета, на който посетителите ще могат да си купят ръчно изработени изделия. Събраните средства ще бъдат предоставени на хората от дома за настаняване на възрастни с увреждания. Цените няма да бъдат предварително определени. Щом си вземете нещо, вие решавате колко пари да дарите – споделят организаторите от „Мечти и отбори България“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.