„Патиланско царство“ идва с игри и забави за трети път в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

"Патиланско царство"

Третият фестивал „Патиланско царство“ ще събере в Габрово малки и големи патиланци за игри, забави и изненади. Събитието е на 30 септември, събота, от 16 часа на поляната на Градище.

Сборният пункт е паметникът на Ран Босилек в Габрово, 15.00 часа. От там най-големите ентусиасти ще тръгнат пеш към Градище, а за най-малките, най-мързеливите и възрастните има безплатен транспорт.

При лошо време фестивалът ще се премести в Спортна зала „Орловец“, но датата и часът си остават същите.

Организаторите НЧ „Будителите 2017″ и съорганизаторът РА“Елмазови“ шеговито напомнят:

„Купонът ще е страшен и голям !
Но повече не ще издам! 😉
Ала да си знаеш, че ако си послушен,
хвърчило няма да получиш….
Но пък пакостите да са с мярка,
И ако си злосторник – хич недей се мярка
пред погледа на нашата баба,
дето знае как се  слага край на всяка свада!
Идвай и не питай.“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.