Площад "Възраждане" - Габрово

Пет филма ни очакват във Фестивал на българското кино в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Фестивал на българското кино предстои в Габрово от 25 до 29 август, а организатор е Община Габрово. Площад  „Възраждане“ ще се превърне в  киносалон, за публиката са осигурени седящи места, а входът е свободен, споделят от местната администрация.

Откриването на фестивала е на 25 август от 20:30 часа с творческа среща с актьора Любен Чаталов и поетесата Камелия Кондова. За начало е избран филмът на Ники Илиев  „Завръщане“.

Програмата за следващите дни включва:

 „Ятаган”

 Режисьор: Андрей Андонов
В ролите:  Мариан Вълев, Силвия  Станоева, Китодар Тодоров, Невена Бозукова, Васил Василев Зуека и др.
 26.08.2020 г., сряда, 20:30   часа
„Революция Х“
Режисьор: Димитър Гочев
С участието на Гери-Никол, Димитър Бербатов, Бойко Кръстанов, Мона Гочева, Диляна Попова, ИванИванов, Стефка Янорова, Георги Кадурин и др.
27.08.2020 г., четвъртък, 20:30 часа
„Стъпки в пясъка”
Режисьор:Ивайло Христов
В ролите Иван БЪРНЕВ, Яна ТИТОВА, Асен БЛАТЕЧКИ, Деян ДОНКОВ, Васил МИХАЙЛОВ, Пламена ГЕТОВА, чернокожият американец Франклин СМИТ, Башар РАХАЛ, Валентин ТАНЕВ, Карла РАХАЛ и Ненчо ИЛЧЕВ.
27.08.2020 г., четвъртък, 20:30 часа
„Хиндемит”
Режисьор: Андрей СЛАБАКОВ
С участието на Ернестина ШИНОВА, Деян ДОНКОВ, Петър СЛАБАКОВ, Тончо ТОКМАКЧИЕВ, Малин КРЪСТЕВ, Нети и др.
29.08.2020 г., събота, 20:30 часа
Гостуването на европейско и световно кино в Габрово продължава през втората половина на септември с изданието на „София филм фест“ и през октомври с изданието на „Синелибри“.

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.