Днес в галерия „Христо Цокев“: среща с фамилия Солакови

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Среща-разговор с Недко Солаков и Димитър Солаков предстои днес, 5 декември, в Художествена галерия „Христо Цокев“. Срещата започва в 17:30 ч. и ще бъде водена от Яра Бубнова, директор на Националната художествена галерия в София.

Солакови гостуват в Габрово като част от инициативата на Община Габрово „ФамилииТе“, припомнят от галерията.

До 19 януари 2020 г. габровци и гостите на града могат да разгледат две изложби на фамилия Солакови. „Солакови“ с произведения на Митьо, Недко и Димитър Солакови е в Художествена галерия „Христо Цокев“, а „Пестеливи драсканици“ на Недко Солаков е в Дом на хумора и сатирата.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.