Гостите на Боженци ще се учат да танцуват и рисуват през август

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Урок по народни танци в Боженци © МАИР Боженци

Музеят на архитектурно-исторически резерват „Боженци“ кани на уроци по народни танци и декорация на керамика през август.

На 17 август 2019 г. от 11:00 ч. до 12:30 ч. на мегдана на Боженци  отново ще се проведе урок по народни танци. На 31 август 2019 г. от 10:00 ч. до 16:00 ч. ще се проведе  „Ателие за декорация на керамични съдове“ с Елиза Арт и ръководител Елиза Ковачева-Цокова. В ателието могат да се включат всички, които имат желание да си декорират сувенир с традиционна троянска шарка или пък по-съвременна декорация.

Както Габрово Daily вече писа, гостите на Боженци се учиха да танцуват и да рисуват върху керамика и през изминалия месец юли.

Източник: МАИР „Боженци“


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.