От днес до неделя край Габрово: два фестивала в Стара планина

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

От 23 до 25 юли край Габрово ще се проведат два фестивала. Общото между тях е, че ще се случат високо на билото на Стара планина – това са Узана поляна фест в едноименната местност край Габрово и Open Buzludzha Fest край паметника на Бузлуджа.

Узана поляна фест се завръща за първи път от пет години насам. Фестивалът, посветен на природосъобразния начин на живот, включва лекции на различни теми, духовни практики, йога, демонстрации на добри екологични идеи, творчески работилници, спортни предизвикателства и концерти. Входът е свободен.

Вижте програмата на Узана поляна фест ТУК

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Извънредни автобуси от Габрово ще возят посетителите на Узана поляна фест на 23, 24 и 25 юли

“OPEN BUZLUDZHA FEST” е обявен като благотворителен фестивал, тъй като неговата цел е опазване на изкуството в паметника Бузлуджа. Събитието е с вход, а средствата от билетите ще бъдат използвани за паметника Бузлуджа. Настоящата цел е набирането на 64 000 лв. за опазване на мозайките. Фестивалът има музикална програма и съпътстващи събития.

Вижте програмата на Open Buzludzha Fest“ ТУК


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.