Предстои „Трявна Комикси“ или уикенд в картинки в Трявна

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

„Трявна Комикси: Началото“ или уикенд в картинки предстои на 26 и 27 септември на площада пред Народно читалище “Пенчо Славейков 1871” в Трявна. Организатори са Община Трявна и издателство “Артлайн Студиос”.

ПРОГРАМА:

26 септември – събота

10:00 – 12:00 ч. – Рисувай и играй със смърфовете

18:00 ч. – среща с Тодор Христов – един от най-добрите художници на комикси в България

18:30 ч. – среща с Кирил Дамянов – създател на сайта Супер Герои България

27 септември – неделя

10:00 – 12:00 ч. – Рисувай и играй със смърфовете

18:00 ч. – разговор с учениците от НГПИ “Тревненска школа” за създаването на съвместен проект с Артлайн Студиос

18:30 ч. – обявяване на победителите в конкурса за комиксова рисунка

Конкурс за комиксова рисунка

Желаещите могат да участват и в конкурс за комиксова рисунка. Творбите се изпращат до 25 септември 2020 г. на e-mail: artline@artline-comics.net. Няма изисквания към формата на рисунката. Няма и възрастови ограничения.

Рисунките ще бъдат оценявани от Тодор Христов – един от най-добрите художници на комикси в България.Резултатите ще бъдат обявени на 27 септември от 18:30 ч. по време на събитието в Трявна, а наградите са осигурени от издателство “Артлайн Студиос”.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.