Евъргрийн оркестър Габрово © НЧ "Будителите - 2017"

Очаква ни второто издание на Съботните евъргрийни – този път вечерно

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Евъргрийн оркестър Габрово © НЧ "Будителите - 2017"
Евъргрийн оркестър Габрово © НЧ „Будителите – 2017“

Вторият концерт от възобновените Съботни евъргрийни ще събере габровци на откритата сцена под кестените на улица „Радецка“ на 18 август. Началният час обаче е 18:00 ч., съобщават организаторите от Народно читалище „Будителите – 2017“. Финансирането е осигурено чрез Програма „Култура“ на Община Габрово.  Входът е свободен.

Солисти на Евъргрийн оркестър Габрово ще бъдат Драгомира Драшкова, Ивета Петрова, Цветомир Цанков и Жан Моние, познат на габровската публика от юлското издание на Съботните евъргрийни. В изпълнение на професионалния музикант ще чуете френски шансони, поднесени в нови аранжименти.

Гост-изпълнители през август ще са вокалисти и китаристи от музикална школа „Звезди в аванс“ с преподаватели Ваня и Радослав Талеви.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.