Откриване на пешеходен мост в Габрово, 13 юли 2018 © Община Габрово

Какво, кога, къде – в последния уикенд на август в Габрово, Боженци и Севлиево

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Откриване на пешеходен мост в Габрово, 13 юли 2018 © Община Габрово
Откриване на пешеходен мост в Габрово, 13 юли 2018 © Община Габрово

Изпращаме последния уикенд на месец август. Представяме ви няколко събития, които можете да посетите в региона на Габрово на 25 и 26 август.

Лятна латино вечер на новия мост

Лятна латино вечер ни очаква на новия пешеходен мост над река Янтра в Габрово, между крайречните улици „Аврам Гачев“ и „Дунав“. Събитието е на 24 август (петък) от 21 часа.

Прочетете повече тук

Да почистим Градище

Младежите от доброволческата и дарителска фондация „Габрово – преди и сега“ канят всички будни габровци да се присъединят към почистване на местността „Градище“ край Габрово на 26 август 2018 г., неделя.

Прочетете повече тук

Рисуване върху стъкло в Боженци

Творчески ателиета за художествена обработка на стъкло „Стъклена плетеница” очакват за трета поредна година посетителите на Боженци – на 25 август (събота) и 26 август (неделя). Входът е свободен. Габровската художничка Елиза Ковачева – Цокова ще рисува върху стъкло. Ще участва и Петър Цвятков, който владее гравирането върху стъкло и рисуване с въздушна четка. За най-малките посетители на творческите ателиета ще има организиран кът с настолни игри и творческа територия за рисунки, изработка на бижута и аксесоари.

Прочетете повече тук

Световният шампионат по мотокрос се завръща край Севлиево

Световният шампионат по мотокрос се завръща в България и мотополигон „Горна Росица“ крй Севлиево след четиригодишно прекъсване. Мотополигонът е домакин и на Европейския шампионат по мотокрос. Официалното откриване на световното и европейско първенство по мотокрос ще започне в 10.00 часа на 26 август, неделя, но и на 25 август, събота, има обявени събития.

Прочетете повече тук


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.