Дом на хумора и сатирата в Габрово

За първи път – стендъп комедиантът Дими в Дома на хумора и сатирата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Стендъп комедия с Дими в Дома на хумора и сатирата Габрово
Стендъп комедия с Дими в Дома на хумора и сатирата Габрово

За първи път в Дома на хумора и сатирата в Габрово ще гостува комедиантът Дими. Събитието е на 16 март от 19 часа.

След първото успешно представяне на стендъп комедия пред габровската публика миналия ноември, Домът на хумора е планирал в програмата си поредица от вечери с най-атрактивните и актуални стендъп комици.

Дими е роден в град София и е влюбен в столицата. Като дете заминава за Канада, където завършва образованието си. Завръща се в България преди 10 години, разкъсан между западното мислене и източно-европейската си принадлежност. Комедийните му изяви на сцена отразяват това, преплитайки български песимизъм с американски сарказъм. Дими вярва, че комедийните му изяви са най-добри, когато са основани на интересна, незабелязана до момента истина. Обича да използва формата като личен отдушник. Има участия из барове и клубове в София, Ню Йорк и на Симеоновския лифт. Вечерта в Дома на хумора и сатирата на 16 март ще бъде първото му участие в страната извън София.

Гледайте Дими тук:

https://www.youtube.com/watch?v=bjjhtITYQcE

Стендъп комедията е преживяване, което ни кара да си припомним, че не всичко е толкова сериозно и че винаги можем да намерим повод да се посмеем, стига да се настроим за това. На сцената комедиантите разказват истории, пречупени през авторското им чувство за хумор. Темите са различни – от обществения живот и отношения, до лични семейни или интимни преживявания, политика и ред други сюжети. Публиката винаги участва активно.

Цената на билета е 6 лв. в предварителна продажба на касите на Дома на хумора. Тел. 066 807229 и 0884029374

Събитието се осъществява с партньорството и финансовата подкрепата на фондациите „Арт Офис“ и „Америка за България“ и програма „Изкуство в движение“.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.