Група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата в Габрово

Стендъп комедия и илюзия с група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата в Габрово
Група „Нема к‘во“ в Дома на хумора и сатирата

Поредната стендъп комедийна вечер в Дома на хумора и сатирата предстои на 21 април от 19 часа в Дома на хумора и сатирата. На сцената в Залата на жирафите ще се изяви групата „Нема к‘во“, съобщават от Веселата къща в Габрово.

Комедиантите успешно съчетават шегите в стендъп комедията с клоуз-ъп илюзия, жанр в магията – фокуси, които се наблюдават отблизо. Шоуто ще бъде по-различно и със сигурност – смешно.

Георги Николов – Жорони и Калин Кирилов засягат фундаментални теми от ежедневието, в които всеки може да се припознае, а илюзионистът Венсан успява да измами човешките сетива, превръщайки обикновените неща в магия. Същият се изяви и в ролята на водещ на Магичната среща „Златна котка“ 2017 г.

Стендъп комедията е нов комедиен стил, известен във Великобритания, САЩ, Индия и дори Пакистан. В България набира все повече почитатели сред младата публика. Основните сцени на стендъп комедията са в столицата и по-големите градове на страната, а от скоро – и в Габрово. В Дома на хумора и сатирата вече са гостували Comedy club Sofia и Дими.

Група „Нема к’во“ е популярна с формата си „Фактуално“, който съчетава в себе си различни сценични похвати, чиято основа е стенд-ъп комедията. Всеки месец в шоуто се засягат най-интересните и актуални теми, представени по забавен начин и всеки път гостува актуална личност, чието чувство за хумор е поставено на изпитание. В шоуто са гостували Драгомир Симеонов, Устата, Любен Дилов – син, 100 Кила и д.р. „Фактуално“ може да се види в София, а повече информация е налична на сайта на групата.

Предварителна продажба на билети се извършва на касата на Дома на хумора и сатирата. Цената е 6 лв.

От Дома на хумора и сатирата съобщават още, че на 25 май т.г. ще се смеем с ХА-ХА-ХА Импро театър.


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.