Стендъп комедия в Габрово с Комеди клуб София

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Стендъп комедия в Дом на хумора и сатирата - Габрово с Комеди Клуб София
Стендъп комедия в Дом на хумора и сатирата – Габрово с Комеди Клуб София

Двама от най-добрите комедианти в България идват в Габрово с тяхното стендъп комеди шоу.

Един човек, с един микрофон, разсмива едни хора, в един бар. Това е стендъп комедия, а комедиантите на Комеди Клуб София са най-добрите в бранша. Стендъп комедията тръгва от Великобритания в края на ХХ век, но вече е популярна и в САЩ, Германия, България. Комеди Клуб София включи Габрово и Дома на хумора в своето национално турне. Това споделят домакините от Дома на хумора и сатирата, където ще се състои събитието на 16 ноември от 19 ч. Входът е 6 лв., а билети се продават на касата на Веселата къща в Габрово. В цената влиза и чаша вино.

Шоуто сигурно ще е една въздишка по някогашната атмосфера на Експерименталния сатирично-вариететен театър, когато се наслаждавахме на неповторими за страната ни спектакли и феерия с чаша в ръка и добра компания – споделя Венета Георгиева – Козарева от Дома на хумора.

На габровска сцена ще видим комедиантите Иван Кирков и Васил Ножаров. Иван Кирков е основател на Комеби Клуб София, който вече си има и собствено сценично пространство. Благодарение на Клуба у нас са гостували звезди като Дилан Моран в театър „Сълза и смях” и Джими Кар в зала на НДК. Ето как определя своето изкуство мениджърът и основател на комедийния клуб Иван Кирков: „Стендъп комедията е много опасна за всички. Комедиант, който изразява мислите си свободно на сцената, не е мечтата нито на политици, нито на продуценти, нито на абсолютно никого. Фестивалите ми не се финансират от никоя общинска или държавна организация, финансират ги единствено интелигентните млади хора, които идват, за да се смеят в The Comedy Club Sofia и в отворените сцени, на които организирам представления.”

Шоуто не е подходящо за лица под 16 години!

 


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.