София филм фест гостува за пети път в Габрово

Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:

Зала "Възраждане" - София филм фест в ГабровоЗа пет дни в Габрово ще властва киноизкуството с подбрани български и чужди филми, наградени от най-престижните кинофестивали по света. Това е петото издание на София филм фест в Габрово, което ще продължи до 15 юни.

Официалното откриване ще се състои с прожекция на един от най-новите български филми „Последните черноморски пирати”  на 11 юни от 18.30 часа в зала „Възраждане“. Начало на феста ще даде лично Стефан Китанов, директор на София Филм Фест. Гости на Габрово ще бъдат и авторите на филма – сценаристката Ваня Райнова и режисьора Светослав Стоянов.

Всички прожекции по време на „София Филм Фест в Габрово” ще бъдат в зала „Възраждане“. Цената на билета е 2 лева.

„София Филм Фест в Габрово” се осъществява благодарение на съвместните усилия на Арт Фест/София Филм Фест и Община Габрово, с подкрепата на Националния филмов център и програма МEDIA Mundus на Европейския съюз. Събитието е част от проекта „Операция КИНО”, който екипът на Арт Фест разработва и реализира от 2010 година.

Фотография: Община Габрово


Ако Ви е харесала статията, споделете в социалните мрежи:
Categories Култура

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Медийната група на Габрово Daily включва новинарския сайт www.gabrovodaily.info, портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com, Онлайн музей на Габрово www.gabrovodaily.info. Националните ни медии са сайтът за благотворителност и доброволчество "Добрите българи" www.dobrite.bg и националния исторически сайт "Сторник" www.stornik.org. Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.